Onze markt is continu in beweging. Comodidad gaat met deze ontwikkelingen mee, door de nieuwste technologieën op de voet te volgen. Daarnaast worden er regelmatig cursussen gevolgd om onze kennis op peil te houden.

Comodidad heeft een uitgebreid dealerschap en  netwerk van leveranciers waardoor wij in al uw wensen en behoeften kunnen voorzien. Ook op het gebied van draadloze oplossingen zijn er de laatste tijd veel ontwikkelingen geweest, dat biedt ons de mogelijkheid ook voor bestaande situaties mooie oplossingen te bieden. Voor het beste eindresultaat denken we graag in een vroeg stadium van het (ver)bouwproces met u mee.

Comodidad is officiële leverancier van diverse bekende merken. Op het tabblad merken vindt u een overzicht van onze producten. Deze producten zijn zorgvuldig door ons uitgekozen zodat wij uw installatie, basis of hogere segment installatie, met onze volledige toewijding en expertise kunnen inpassen in uw leef- en/of werkomgeving.  Merken die uw woon-/werkgenot zullen vergroten.

Kom ook eens een kijkje nemen in onze showroom in Goes!

Comodidad specialiseert zich in:

VerlichtingAudio/VideoMoving PartsVergaderen/PresenterenDigital SignageDomotica

Uiteraard is de particuliere klant ook bij ons aan het juiste adres!

Comodidad beweegt graag met de ontwikkelende markt mee. Nieuwsgierig geworden ? Kijkt u dan snel verder op onze website en geef uw ogen de kost. Vraagt u ook eens vrijblijvend naar onze standaard templates.

Wij nodigen u graag uit voor demonstraties, vrijblijvende adviezen en denken graag met u mee!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken!