Nieuwbouw

domotica (3)

Betrek ons zo vroeg mogelijk bij nieuwbouw voor een optimale installatie.

Bestaande woning

Naamloos-4

Veel is hardware is draadloos, bestaande woningen profiteren hier van!

Bedrijven

Naamloos-6

Meer weten over de mogelijkheden van domotica in uw bedrijfspand?

Domotica is comfort

Met de domotica systemen van Comodidad kunnen wij uw woning, bedrijf of jacht eindeloos comfortabel maken. Dat beperkt zich niet alleen tot techniek en bediening, maar ook voor dienstverlening van buitenaf. U kunt daarbij denken aan comfort, veiligheid, klimaatregeling, verlichting, entertainment, efficiënt energiegebruik, communicatie en informatie.

Comodidad is exclusief dealer van vooruitstrevende en toonaangevende merken. Door onze leveranciers worden wij als eerste geïnformeerd en bijgeschoold over de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen. Comodidad heeft de wensen van de klant vertaald in aantrekkelijke geprijsde pakketten.

Hiermee kunnen wij u eenvoudig laten zien wat wij voor u kunnen betekenen. Bovendien krijgt u van ons bij deze pakketten de standaardprogrammering cadeau. Graag komen we bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Nieuwbouw / renovatie woningen

Bij Comodidad is domotica voor iedereen betaalbaar en toepasbaar. Met een smartwatch, smartphone, tablet of touchscreen uw huis bedienen vanuit elke ruimte. Of het nu gaat om verlichting, klimaat, muziek en film, beveiliging, energiebeheersing, de mogelijkheden zijn legio.

Alles draagt bij tot comfort, luxe en veiligheid, maar bovenal zorgt het ervoor dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. Door ons zo vroeg mogelijk in het bouwproces te betrekken kunnen we al uw wensen vertalen in een optimale installatie. Of het nu gaat om een zeer uitgebreid systeem of een basissysteem dat u in de toekomst verder uit kunt breiden.

Bestaande woningen

Door de vele draadloze mogelijkheden is domotica niet alleen voor nieuwbouwwoningen geschikt, maar kan ook in bestaande woningen worden geïntegreerd. Comodidad heeft de kennis en expertise voor de simpele maar ook voor de uitgebreide installaties.

Graag komen we bij u langs om te bekijken welke mogelijkheden er zijn om uw bestaande installaties aan te passen naar de modernste technieken.

Onze draadloze toepassingen voor de bestaande woning hebben we vertaald in aantrekkelijk geprijsde pakketten. Hiermee kunnen wij u een overzichtelijk en passend advies geven. Bovendien krijgt u van ons de standaardprogrammering cadeau.

Bedrijven

Comodidad verkoopt niet alleen domotica systemen, maar beschikt ook over een uitgebreide technische kennis van elektronische installaties en hun toepassingen. Wij kunnen u dan ook uitstekend adviseren over de mogelijkheden van domotica in uw bedrijfspand.

Met een smartwatch, smartphone, tablet, touchscreen of PC uw bedrijfspand bedienen vanuit elke ruimte of extern, zoals het aansturen van zonneschermen, besturing van uw vergader- en presentatieruimtes of gebouwmanagement, de mogelijkheden zijn legio.

Door onze systemen creëert u een veilige en comfortabele werkomgeving voor uzelf en uw werknemers. Daarnaast kunt u door onze systemen besparen op uw bedrijfskosten door slim om te gaan met energiebeheersing, klimaat en verlichting in uw pand. Graag komen we bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen in een vrijblijvend gesprek.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!