Bedrijven

_MG_5882

Verwelkom uw werknemers of bezoekers met de digital signage van Comodidad.

Openbare ruimtes

EdelPhoto-2067(klein formaat)

Laat informatie of reclame stralen en een indruk geven in openbare ruimtes.

Retail

DSC01163

Meer winst door de interesse van klanten wekken met interactieve toepassingen.

DISE software

DISE_Logo

DISE ontwikkelt en levert software voor digital signage en is hierin een vooraanstaande innovatieve partij.

Over Digital Signage en Narrowcasting

Digital signage en narrowcasting zijn de nieuwste vorm van digitale communicatie via schermen binnen uw organisatie/onderneming. Of het nu gaat om informatie of reclame de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom is digital signage en narrowcasting van Comodidad geschikt voor o.a. horeca, winkels/supermarkten, warenhuizen, zorginstellingen, apotheken, showrooms, openbaar vervoer, e.d.

Door het gebruik van templates kunt u zelf uw informatie, reclame of promotie precies aanpassen aan uw doelgroep wanneer u wilt. Met onze interactieve toepassingen kan dat zelfs op individueel niveau! Digital signage en narrowcasting is voor iedere ondernemer betaalbaar omdat u bij Comodidad de playersoftware, serversoftware en opslag tegen een aantrekkelijk tarief kunt leasen. Comodidad beschikt over een professionele server die in een data center wordt beheerd.

Digital signage Goes

Deze server is redendant uitgevoerd en heeft door de 24/7 monitoring een beschikbaarheid van 99,9%. Uiteraard is de investering volledig afhankelijk van het systeem dat wordt gekozen en de inrichting daarvan. Het is zelfs mogelijk om simpel te beginnen en uw systeem in de toekomst steeds verder uit te breiden. Doordat Comodidad altijd en overal op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen van digital signage kunnen wij u uitstekend adviseren.

Bedrijven

Met de digital signage en narrowcasting van Comodidad kunt u uw werknemers of bezoekers op een moderne, eigentijdse manier verwelkomen en informeren met weetjes en nieuwtjes van uw bedrijf. Dat kan in de vorm van tekst en bewegende beelden. Zijn er nog jarigen vandaag?

De buienradar, zodat uw sportieve werknemers een droog moment kunnen kiezen om naar huis te gaan. Wat staat er op het menu in uw bedrijfsrestaurant? Datum en tijd in een moderne vormgegeven klok. Informatie die op een eenvoudige manier is aan te passen wanneer u maar wilt met onze templates in uw eigen huisstijl.

Openbare Ruimtes

Digital signage en narrowcasting heeft zijn waarde inmiddels al bewezen in openbare gelegenheden zoals wachtruimtes, op het perron, bij loket en balie functies.

Op informatiezuilen of 1 of meerdere schermen kunt u relevantie informatie, of reclame met uw bezoekers delen. Voordeel is dat de informatie snel en eenvoudig is aan te passen.

Retail

Digital Signage en narrowcasting van Comodidad is niet alleen een blikvanger in uw winkel, maar uit de praktijk is inmiddels gebleken dat het zelfs kan bijdragen aan een omzetstijging van 6 tot 25%. Door de interactieve toepassingen beschikt u als ondernemer over de interesses en wensen van de klant en kunt u daar uw strategie en inkoop op aanpassen. U bepaalt tenslotte wanneer wat en aan wie wordt getoond.

Dat kunt u doen door kleine schermen of zuilen in uw winkel voor interactieve toepassingen. Of heeft u liever grote schermen waarop u een complete catwalk laat zien. Dat kan zelfs met afwijkende schermresoluties en overlopende beelden van scherm tot scherm. Graag komen we bij u langs om de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek met u door te nemen.

DISE software voor digital signage en narrowcasting

DISE ontwikkelt en levert software voor digital signage en narrowcasting apparatuur en is hierin een vooraanstaande innovatieve partij. DISE heeft wereldwijd voor verschillende toonaangevende bedrijven en merken reeds software geleverd waarmee zij de communicatie met hun klanten hebben geoptimaliseerd.

DISE softwaresolutions worden in verschillende markten toegepast, zoals transport, banken, school, retail, overheden en sport. Op dit moment heeft DISE wereldwijd resellers en distributeurs in meer dan 30 landen en voorziet in meer dan 10.000 licenties. Comodidad is erkend distributeur van DISE en kan u adviseren in het gebruik van deze software en de bijpassende hardware voor digital signage. Comodidad ontwikkelt voor u  de content en deze is op een eenvoudige wijze door u zelf te beheren met uw eigen account op onze externe server.

Comodidad begeleid en ontzorgt u van A tot Z.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!