Vergaderen & Presenteren

shutterstock_141287782

U bent bij ons aan het goede adres voor losse componenten zoals een scherm, beamer, microfoon, audio/video, conference call.

Openbare ruimtes

shutterstock_177849368

Openbare ruimtes zijn vaak grotere ruimtes die vragen om een andere aanpak. Beeld en geluid spelen dan een essentiële rol.

Vergaderen & presenteren is een kunst

In uw vergader- en presentatieruimte ontvangt u uw klanten en opdrachtgevers en deze ruimtes zijn naast uw bedrijfspand het visitekaartje van uw onderneming. Hier wilt u zich van uw beste kant laten zien.

Uw vergader- en presentatieruimtes zo optimaal mogelijk gebruiken, Comodidad heeft de kennis en producten in huis om u daarin vakkundig te adviseren. Of dit nu gaat over een eenvoudige installatie of een high-tech presentatiesysteem door onze domoticasystemen.

Openbare ruimtes

Openbare ruimtes zijn vaak grotere ruimtes die vragen om een andere aanpak. Beeld en geluid spelen dan een essentiële rol. De spreker moet immers duidelijk verstaanbaar en zichtbaar zijn. Met onze complete vergader en presentatie systemen kunt u uw publiek actief betrekken bij uw presentatie. Laat u eens informeren over de mogelijkheden van Comodidad.

Vergaderen & presenteren

In een vergaderruimte is het van belang dat systemen eenvoudig zijn te bedienen, afgestemd op uw gebruikers en uw manier van vergaderen. U bent bij ons aan het goede adres voor losse componenten zoals een scherm, beamer, microfoon, audio/video, conference call. Maar met onze domotica gaan wij nog een stap verder.

Hiermee maken we van alle losse componenten één systeem dat u kunt bedienen met een device, zoals bijvoorbeeld een tablet, smartphone, touche screen, laptop e.d. Ook het bedienen van, de verlichting, scheidingswanden uw klimaatbeheersingssysteem en openen en sluiten van screens kunnen we in de programmering meenemen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!