Audio / Video Is Entertainment

Comodidad is dealer van kwalitatief bekende grote merken uit het topsegment van de markt. Uiteraard bent u bij ons aan het juiste adres voor een losse geluidsinstallatie, tv, beamer of mediaspeler. Maar wij gaan verder.

Door uw audio/video apparatuur te integreren in onze domotica systemen kunt u in elke gewenste ruimte genieten van uw favoriete muziek en films. Wat dacht u van uw eigen thuisbioscoop?

Audio / Video Multi-room

Met onze domoticasystemen wordt uw muziek-, film- en fotocollectie op een centrale plaats opgeslagen. Van daaruit kunt u in elke gewenste ruimte en met de juiste apparatuur kijken en luisteren naar uw favoriete muziek, film of digitale fotocollectie onafhankelijk van waar uw medebewoners naar willen kijken of luisteren. Selecteren van uw muziek, films of het regelen van het volume, allemaal eenvoudig te bedienen met uw tablet, smartphone of touchscreen.

Heeft u bouw of verbouwplannen? Graag denken we in een vroeg stadium met u mee over het ontwerp en integratie van uw hoogwaardige entertainment, zodat kabels en luidsprekers mooi weggewerkt kunnen worden in wanden en plafonds. Heeft u geen bouw of verbouwplannen dan heeft Comodidad ook draadloze oplossingen of oplossingen over netwerkkabels van hoogwaardige kwaliteit.

Audio / Video Zakelijk

Naast digital signage kan Comodidad ook een complete hotel tv-installatie verzorgen. De ontwikkelingen van hotel tv volgen elkaar de laatste jaren in rap tempo op. Van analoog wordt de stap gemaakt naar digitale tv. Satelliet televisie is enorm in opkomst en ook internet tv komt steeds meer binnen handbereik.

De hotelgast van vandaag verwacht in feite dezelfde toegang tot entertainment en informatie als thuis. Kwaliteit, keuzevrijheid en betaalbaarheid zijn belangrijke elementen en staan centraal in onze oplossingen in de hospitality sector.

We leveren complete oplossingen op het gebied van hotel tv en internet voor hotels, bungalowparken, ziekenhuizen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!