Moving Parts is een trucje

Door de nieuwste ontwikkelingen en technieken kan Comodidad uw TV, beamer, projectorscherm en speakers met een simpele truc laten verdwijnen in plafonds, wanden, vloeren of in een meubel. De ruimte oogt daardoor strakker en apparatuur is minder diefstal gevoelig.

Niet alleen audio/video componenten kunnen elektrisch worden bediend, maar ook het openen en sluiten van gordijnen, screens en paneelwanden behoort tot de mogelijkheden.

Door het integreren van de moving-parts van Comodidad en in combinatie met verlichting en audio/video in onze domotica systemen kunnen diverse sferen worden gecreëerd die met een druk op uw tablet, smartphone of laptop eenvoudig te bedienen zijn.

Woningen

Uw woning een sfeervolle en veilige basis. Door een slimme truc laat Comodidad uw  televisiescherm verdwijnen in bijvoorbeeld een wand, de vloer, plafond of designmeubel. Of heeft u liever elektronisch bedienbare gordijnen en screens?

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de vele mogelijkheden die Comodidad voor u kan automatiseren. Doordat apparatuur aan het zicht wordt onttrokken oogt de ruimte niet alleen strakker, maar maakt het uw woning ook minder inbraakgevoelig.

Bedrijven

Uw vergader-, presentatie- en openbare-ruimte transformeren naar de functionaliteit die u op dat moment wenst dat kan met de componenten van Comodidad.

Met eenvoudige presets kunt u met een simpele druk op de knop schermen en beamers tevoorschijn laten komen en screens sluiten.

Of wilt u liever de ruimte scheiden d.m.v. elektrische schuifwanden? Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de mogelijkheden die wij voor u kunnen verwezenlijken.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!